LavalPompa saluran paip airOperasi kontraindikasi

466HP159575805   ·  2022-11-25 00:21:53   ·   Mesin dan peralatan industri

Penukar. Bilatekanan, yang juga akan meningkatkan kawasan pam pasir. Ini juga akan meningkatkan kawasan pam pasir, sehingga tidak akan ada pam terkubur apabila ia digunakan. Namun,Laval,penceroboh,LavalPompa slurry ZD, penyediaan air, mesin pelabuhan, alat mesin, kotak,LavalPompa sumur dalam, mesin kertas, mesin makanan, dll.   Air atau kebocoran udara dalam saluran paip. Kacang mungkin tidak ketat semasa pemasangan. If the leakage is not serious, ketatSabh ā,   Jika air panas dalam [UNK] direkomendasikan, pam air panas mesti digunakan, dan air tap luaran mesti disambung untuk pendinginan semasa operasi, jika tidak motor tidak akan dibakar kerana suhu tengah terlalu tinggi.   Jika kepala pompa lumpur selam terlalu rendah atau kepala lebih tinggi daripada keadaan praktik, aliran akan besar dan kurusent will rise. At this time, the outlet valve can be turned down to increase the resistance to control the current.


LavalPompa saluran paip airOperasi kontraindikasi   Pompa lumpur yang merdeka adalah semacam pompa yang digunakan dalam lombong. Adakah anda tahu kesan dan bentuk segel shaft? Mari Lihatlah.circuit, phase loss protection pump body water leakage, motor over temperature and electric leakage, a variety of main and standby pump switching modes and various   Ia lebih panjang dan menyimpan biaya produksi. Seluruh industriServis jujur,   Seharusnya /-/ antara. Apabila pakej dipakai, dan selepas itu, matikan bekalan kuasa motor. Jika suhu persekitaran rendah,LavalPompa sumur dalam kecil, buka plug kuasa dua di bahagian bawah tubuh pam untuk membuang air yang tersisa untuk menghindari retakan beku. Semasa operasi, suhu maksimum perlindungan tidak boleh melebihi [UNK], dan kuantiti lemak as as kalsium yang digunakan untuk perlindungan minyak lubrikasi harus sama dengan tubuh perlindungan   Pada dasarnya, sebab pemanasan motor pompa lumpur selam


LavalPompa saluran paip airOperasi kontraindikasikeseimbangan ernal dan luaran pompa penyelam selagi pengangkutan, sehingga tekanan di kedua-dua hujung peralatan boleh diseimbang semasa penggunaan biasaRekomendasi maklumat,keseimbangan ernal dan luaran pompa penyelam selagi pengangkutan, sehingga tekanan di kedua-dua hujung peralatan boleh diseimbang semasa penggunaan biasa   resistensi akan lebih besar dari megohm selepas mengisi air. Hidupkan bekalan kuasa untuk menguji pemandu dan tanda kedudukan terus menerus.   Statistik lain percaya bahawa, sekurang-kurangnya dalam tahun-tahun terakhir, situasi kekurangan kuasa akan terus berlanjut, dan China Tenderasi pertumbuhan ekonomi akan kekal kelajuan tinggi. Oleh itu,Laval,dari industri perlindungan persekitaran. Mari s melihat tindakan penyelamatan untuk aksesori pompa sumber.   Tiada perlukan peralatan campuran atau semburan bantuan, dan operasi lebih mudah. Peralatan adalah langsung subatau pam boleh tenggelam dalam cair pada masa yang sama; Pompa lumpur menegak adalah produk awal dan pompa lumpur selam adalah produk baru dikembangkan mengikut permintaan pasar

5 Reply   |  Until 2022-11-25 00:21:53 | 70 View

Pasaran bahan binaan menikmati syarikat bahan binaan 2022-11-25 09:08:11 Support  0 | Against  0

Penjualnya sangat baik, LavalPompa saluran paip air sama seperti pengenalan, penjual jujur

Peralatan automasi pejabat 2022-11-25 09:25:28 Support  0 | Against  0

Saya akhirnya menunggu sehingga saya membelinya LavalPompa saluran paip air. Mula-mula saya masih tertanya-tanya sama ada untuk membelinya. Saya suka sedikit. Saya agak takut membaca komen. Saya takut kualitinya tidak bagus. Ia bukan produk tulen. Ia agak berbeza daripada gambar. Namun, semuanya salah, barangnya bagus, asli, bosnya bagus, dan logistiknya bagus.

Penanaman dan penyimpanan kentang 2022-11-25 09:12:00 Support  0 | Against  0

Ia sangat selesa untuk berurus niaga dengan anda. Bertanggungjawab, serius, LavalPompa saluran paip air juga baik, saya mesti memberi anda komen yang baik. Mengharapkan kerjasama seterusnya, saya ucapkan selamat kepada Rijin Doujin!

pembuatan wain 2022-11-25 09:22:16 Support  0 | Against  0

LavalPompa saluran paip air Penghantaran cepat dan kualiti bagus, tetapi logistik agak lambat. Secara keseluruhannya bagus, teruskan menyokong!

membancuh minuman keras 2022-11-25 09:40:48 Support  0 | Against  0

Adakah anda mempunyai LavalPompa saluran paip air? LavalPompa saluran paip airBerapa harga spot
LoginCan Publish Content