IlopangoBerapa banyak pengubahCara menyelesaikan masalah pengudaraan dan penyejukan

122HP117294921   ·  2022-06-20 20:56:14   ·   Mesin dan peralatan industri

Pembuat pengubah jenis keringBahan-bahan mentah Fushi biru boleh digunakan untuk ikatan, sehingga kebocoran minyak keseluruhan konektor boleh dikawal dengan kuasa besar; Jika operasi sebenar adalah selesa, shell logam juga boleh diikat pada masa yang sama untuk mencapai tujuan rawatan bocor.Ilopango,Peringatan suhu berlebihan dan perjalanan: mengumpulkan isyarat data suhu angin atau inti besi mengikut resistor pengukuran suhu sistem termistir PTC yang terpisah dalam angin tegangan bawah. Apabila suhu pembuluh pengubah naik lagi, jika ia mencapai [UNK],IlopangoPenjajaran industri pengubah jenis kering,IlopangoPengubah bekalan,IlopangoPiawai kemudahan bagi pengubah jenis kering, perisian sistem mengeluarkan sistem penggera suhu berlebihan; Jika suhu meningkat ke [UNK] lagi dan pengubah tidak lagi boleh beroperasi, isyarat data perjalanan suhu berlebihan mesti dipindahkan ke sirkuit penyelenggaran sekunder, dan pengubah mesti tergesa-gesa dengan cepat.Fuse tenaga tinggi penukar memecahkan satu fasa;Leshu,Pada pengurusan muatan:Setelah minyak telah dihapuskan, semua bolt jangkar tangki minyak kenderaan di ujung at as penutup minyak yang boleh dipotong akan diikat dengan jaket angkat, dan titik angkat akan berada pada cincin atau bolt umum. Jika perlu, tali tali tarik sumber manusia akan digunakan sebagai panduan.Bunyi, menyebabkan penghalang sirkuit pendek. Jika tidak dikendalikan dengan betul, ia akan menyebabkan kerosakan besar.


IlopangoBerapa banyak pengubahCara menyelesaikan masalah pengudaraan dan penyejukanPengubah kuasaPerubah telinga pemeriksaanKost projek berbeza. Berbanding dengan harga pembelian pengubah kapasitas, harga pembelian pengubah jenis kering jauh lebih tinggi daripada harga pengubah yang ditenggelamkan minyak.Nilai tinggi,Pembuat pengubah jenis keringPembuat pengubah kuasaApabila pengubah ditempatkan ke dalam operasi, jika pengubah tekan tidak berada pada masa, suatu & ldquo; yang hebat Tweet & rdquo; Fus tenaga tinggi rosak apabila bunyi itu serius; Jika pengubah tap cacat ia akan menyebabkan & ldquo; ringan Squeak & rdquo; Bunyi pembuangan korona, apabila muatan meningkat, ia mungkin untuk membakar pemutus sirkuit pengubah tap. Dalam situasi seperti ini, matikan kuasa segera untuk penyelenggaran.


IlopangoBerapa banyak pengubahCara menyelesaikan masalah pengudaraan dan penyejukanPenukar tap pengubah kuasa juga akan mempunyai pengisihan yang kuat. Penukar tapak beban kV secara umum disisolasi dari tanah oleh kilang paip kertas yang dihasilkan.Pengurusan industri,Pengurangan getaran pengumpulan dan rumah bandar memecahkan sambungan lembut pengumpulan dan rumah bandar. Untuk bar tembaga bas tenaga rendah peralatan, projek percubaan penghantaran UHV pertama China, China Transformer Corporation telah memasuki penerbangan dalam trend pembangunan. Gred tensi dan volum komoditi tertinggi pertama di dunia, menguasai kedudukan teknikal utama trend s pembangunan industri. Selain itu, ia telah mempromosikan peningkatan dan kesempurnaan terus menerus teknologi pengubah tensi rendah.Pengubah kuasaIlopango, disejukkan oleh udara semulajadi dan kapasitas besar oleh peminat sentrifugal. Pengubah yang ditenggelamkan minyak diisilai oleh minyak mengisolasi diisilai oleh minyak mengisolasi dalam sistem yang berkeliaran di dalam pengubah, dan panas dibuang pada radiator (radiator) sistem yang berkeliaran di dalam pengubah.Dry type transformer factorySebelum impuls tiada muatan ditutup, penukar mesti ditempatkan selama jam, dan kursi yang naik dan lengan yang bertentangan dengan air dipasang dengan plug ventilasi mesti tergelincir pada masa.

5 Reply   |  Until 2022-06-20 20:56:14 | 65 View

pegangan saham 2022-06-20 22:04:29 Support  0 | Against  0

Saya ingin menukar pembekal dan berjumpa anda di Internet, boleh saya memberi penjelasan terperinci IlopangoBerapa banyak pengubah

Perkhidmatan data Internet 2022-06-20 21:48:17 Support  0 | Against  0

Penjual yang baik, terima kasih. Rakan sekerja saya sangat menyukai IlopangoBerapa banyak pengubah. Datang lagi lain kali!

Papan anti silau 2022-06-20 21:42:56 Support  0 | Against  0

IlopangoBerapa banyak pengubah Beri saya diskaun lain kali, saya doakan anda banyak wang

Subkontrak buruh kejuruteraan 2022-06-20 22:19:09 Support  0 | Against  0

Baru bayar, bila IlopangoBerapa banyak pengubah sampai bos.

Jualan bahan kalis api 2022-06-20 22:20:25 Support  0 | Against  0

Akhirnya saya dapat apa yang saya perlukan IlopangoBerapa banyak pengubah, barang sangat bagus, harga pun murah dan harga pun murah, terima kasih boss! Sejujurnya, ini adalah pengalaman membeli-belah saya yang paling memuaskan. Sama ada sikap kedai atau barang, saya sangat berpuas hati. Sikap kedai sangat profesional dan bersemangat, menjawab semua soalan, dan jawapannya sangat cepat. Saya bertanya banyak soalan, dan dia tidak berasa menjengkelkan, dan dia akan menjawab saya dengan serius. Untuk ini, saya ingin merakamkan rasa hormat saya kepada anda. Tidak banyak kedai yang bagus seperti ini. .
LoginCan Publish Content