Trani PatraIllustrasi kaedah pemasangan lantai kayuBetapa kuatnya

409HP184720764   ·  2023-01-18 03:25:49   ·   Perlindungan alam sekitar
jadi andaKetika anda berjalan di atas lantai, anda akan merasa bahawa ia telah disembelih. Ketebatan lantai mempunyai pengisihan panas yang baik, sehingga lantai akan tetap hangat dalam musim sejuk.Trani Patra,Pilih piawai kandungan formaldehid terpecah.Berbanding dengan lantai WPC, harga lantai SPC adalah masuk akal.Bagaimanapun, daripada lantai dengan harga rendah.Bagaimana untuk menangani perabot apabila menggantikan lantai baru?Untuk memasang lantai baru,- perabot dan barang mesti dibuang.Lantai laminat profesional mesti dipasang dalam proses ini.Kaedah tepat yang and a pilih untuk perabot bergantung pada beberapa faktor.Anda boleh mula merancang dengan bertanya kepada diri sendiri beberapa soalan: seberapa besar projek lantai baru anda?Adakah anda akan meletakkan lantai baru dalam satu bilik atau seluruh rumah?Palapye,loor tidak memerlukan lem dalam proses produksi,Trani PatraSpesifikasi lantai kayu, tidak mengandungi bahan beracun seperti formaldehid dan bensen,Trani PatraBagaimana untuk meletakkan lantai kayu apabila tanah tidak sama, dan tidak mempunyai radiasi.Ia adalah bahan penghiasan perlindungan lingkungan hijau dan tidak akan menyebabkan kerosakan kepada badan manusia.Keperlawanan pakaian superPelbagai rawatan permukaan (corak konveks kongkif, corak pegangan tangan, corak pasangan, corak cermin)


Trani PatraIllustrasi kaedah pemasangan lantai kayuBetapa kuatnyaLantai SPC mengalami rawatan kekebalan biologi dan penyegelan unik lapisan permukaan membuat produk mempunyai ciri-ciri anti bakteria dan antibakterial, dan memenuhi keperluan pembersihan berbagai jabatan dan institusi.Apabila ia berkaitan dengan pilihan lantai penghiasan, anda boleh fikirkan jubin keramik,Lantai marmar dan kayu.Namun, lantai SPC telah menjadi pilihan pertama bagi orang untuk membeli lantai di negara-negara dan kawasan yang berkembang seperti Eropah, Amerika Jepun dan Korea Selatan, dan pasar rumah secara perlahan menerima lantai SPC.Mengapa lantai SPC popular?Pertama-tama, apa lantai SPC dan bagaimana dengan lantai SPC, Sekarang maris learn what SPC floor is and how SPC floor is.SPC is the abbreviation of stone plastic composites (stone plastic composites). Bahan mentah utama adalah resin polivinil klorid.Ia dibuat dengan mengekstrud substrat SPC dengan mengekstruder bergabung dengan mati berbentuk T, dan pemanasan, laminasi dan embosi lapisan resisten kepada pakaian PVC, filem warna PVC dan substrat SPC dengan tiga gulung atau empat kalender gulung pada satu masa.Glue tidak digunakan dalam proses produksi.terprise.Tanda yang dewasa dan berjaya tidak kuat dan terkenal pada akhirnya, tetapi membentuk hubungan psikologis yang kuat dengan pengguna.Tanda yang dikenali didirikan melalui interaksi jangka panjang antara perusahaan, produk dan pengguna, yang dibesarkan dalam fikiran pengguna oleh banyak faktor, seperti pengumpulan masa,Tanda perusahaan adalah komitmen dan sikap perusahaan dan jaminan pengguna.Oleh itu, apabila memilih produk, pengguna lebih baik memilih tanda besar untuk mendapatkan kualiti dan jaminan perkhidmatan yang lebih baik.Pakai perlawanan, pakai perlawanan Gred TSelamat datang untuk bertanya,Bukti kemegahan, tiada deformasi dalam kes air, dan boleh digunakan di dapur, tandas, ruang bawah tanah, dll.Kuning Lacquer hijau ( keping)s bahan baru yang dicipta sebagai balasan kepada pengurangan emisi negara, lantai dalam SPC keras.lantai SPC mengambil serbuk kalsium sebagai bahan mentah utama.Selepas plastisasi dan ekstrusi helaian, empat kalendar roll memaksa warna pemampatan filem lapisan dekoratif dan lapisan tahan memakai, lantai SPC tidak mengandungi formaldehid logam berat dengan bahan yang berbahaya.Ia adalah lantai perlindungan persekitaran, bebas dari formaldehyde dan lantai formaldehyde sebenar.


Trani PatraIllustrasi kaedah pemasangan lantai kayuBetapa kuatnyaKami harap teknik ini akan membantu mempermudahkan rancangan untuk memasang lantai baru.Mendapatkan anggaran ahli untuk memahami berapa banyak lantai yang diperlukan untuk menentukan lebih baik anggaran projek.Lantai plastik ketat.Bahan asas adalah plat komposit yang dibuat dari bubuk batu dan bahan polimer termoplastik selepas campuranPerkhidmatan jujur,roll kain cat lantai dengan seksyen akan dinyatakan, dan panjang kain cat lantai akan meningkat sekurang-kurangnya dengan cm (iaitu tidak kurang dari dua corak lengkap).Secara umum hanya ada satu seksyen untuk produk kualiti tinggi,Dan bilangan seksyen setiap volum produk kelas pertama dan produk berkualiti tidak boleh melebihi ;Panjang setiap seksyen produk kelas pertama tidak boleh kurang dari m, dan panjang setiap seksyen produk berkualiti tidak boleh kurang dari m( ± LX and LM away from the tested sample.First, observe whether there are cracks, fractures and delaminations on the surface of the floor leather. If so, it can be determined that the floor leather is unqualified.The second step is to observe whether there are wrinkle marks, bubble pollution points and pattern deformation. What cannot- diperhatikan adalah produk yang baik dan produk kelas pertama;Jika ia ringan tetapi tidak jelas, ia dianggap sebagai berkualiti. Kembali ke langkah ketiga untuk memerhatikan sama ada ada corak hilang pada permukaan kulit lantai dan sama ada ada cacat dalam filem yang melampaui batas pakaian pada permukaan. Jika tidak, ia adalah cla-pertamass produk dan produk kelas pertama. Jika terdapat sedikit hilang atau kurang filem,Trani PatraSerangga lantai kayu, ia adalah produk kualifikasi, jika tidak ia produk tidak kualifikasi.Dan jika terdapat dua cacat di atas, dan produk dengan cacat di atas yang jelas tetapi tidak mempengaruhi keseluruhan keindahan ditentukan sebagai produk berkualiti.Akhirnya, berdasarkan penilaian di atasSekarang, banyak pasangan setelah tahun -an yang telah membeli industri baru memilih lantai laminat sebagai bahan lantai rumah mereka.Kunci adalah bahawa lantai laminasi mempunyai keuntungan berikut.Perlindungan persekitaran hijauTrani PatraCahaya ultra dan ultra-tipisKuning lacker tanah hijauKacang cat lantai mudah untuk tua di bawah tindakan cahaya dan panas, lantai keras dan warna permukaan berubah

3 Reply   |  Until 2023-01-18 03:25:49 | 98 View

suka syarikat elektromekanikal 2023-01-18 12:29:34 Support  0 | Against  0

Rakan sekerja saya sangat menyukainya. Lain kali datang lagi. Ia adalah produk asli yang jarang ditemui. Trani PatraIllustrasi kaedah pemasangan lantai kayu Saya sangat berpuas hati dengannya. Bos mempunyai personaliti yang baik, awesome. Not bad. Kualiti pun bagus. Kelajuan juga pantas. Bagus betul!

Syarikat Pemasangan Peralatan Mengukus Runge Khan 2023-01-18 11:33:06 Support  0 | Against  0

Ikuti anda Trani PatraIllustrasi kaedah pemasangan lantai kayu untuk masa yang lama, tetapi ini adalah kali pertama untuk bermula. Ia harus dikatakan cukup bagus. Saya beli untuk kali kedua, dan kedai itu lebih baik daripada yang saya jangkakan. Bos memujinya.

Aci pemacu jentera pembinaan 2023-01-18 10:59:05 Support  0 | Against  0

Hebat Trani PatraIllustrasi kaedah pemasangan lantai kayu, perkhidmatan yang sangat baik, terima kasih.
LoginCan Publish Content