PortmorePipa kuasa dua galvanized dip panasPemeriksaan kualiti

256HP158312377   ·  2023-03-26 02:58:46   ·   Bahan binaan
juga dikenali sebagai profil bentuk sejuk besi. Ia adalah seksyen baja dengan bentuk seksyen kuasa dua dan saiz

Keterangan produk tub kuasa dua adalah tub besi tembok tipis ringan dengan seksyen kuasa dua kosong yang dibuat dari Q lengkap atau koil tergulung panas atau sejuk sebagai bahan as as, pengelilian sejuk dan penyelamatan frekuensi tinggi. Selain peningkatan tebal dinding, saiz sudut dan sempadan pinggir paip persegi khusus tergulung panas mencapai atau bahkan melebihi aras penentangan penyeludupan paip persegi terbentuk sejuk. Ciri-ciri mekanik yang meliputi yang baik, kesesuaian, kemampuan kerja sejuk dan panas dan perlawanan korosion, dan kuat suhu rendah yang baik.Kekuatan kesan muatan bertindak pada bahagian mesin dengan kelajuan besar oleh QB dipanggil muatan kesan, dan kemampuan logam di bawah muatan kesan dipanggil kuatan kesan.Portmore,Portmore40 galvanized square pipe thickness,Disarankan supaya permukaan galvanized ditambah dengan primer kuning zink epoksi.Tub kuasa dua yang dicat sejuk atau tergulung sejuk (gb-) ialah tub kuasa dua yang dicat sejuk atau tergulung sejuk dengan akurat dimensi tinggi dan selesai permukaan yang baik untuk struktur mekanik dan peralatan hidraulik. Pemilihan struktur mekanik kuasa dua yang tepat atau peralatan hidraulik boleh menyimpan jam mesin, meningkatkan kadar bahan dan meningkatkan kualiti produk.Umm Kaddadah,Besi babi merujuk kepada produk yang dibuat dengan mencurahkan minyak besi di dalam forn. Ia terutama digunakan untuk pembuatan besi dan casting kuasa dua. Letakkan besi babi yang dilemparkan ke dalam kilang yang mencair untuk mendapatkan besi yang dilemparkan (cair), dan letakkan besi yang dilemparkan cair ke dalam paip persegi yang dilemparkan. Besi yang dilemparkan ini disebut besi yang dilemparkan.Pipa minyak tekanan tinggi untuk enjin diesel (gb-) adalah paip kuasa dua lukisan sejuk untuk paip tekanan tinggi bagi sistem enjin diesel. paip kuasa dua berbentuk istimewa adalah nama umum paip kuasa dua dengan bentuk salib-seksyen lain kecuali paip bulat. Menurut bentuk salib-seksyen berbeza dan saiz paip baja, ia boleh dibahagi menjadi paip kuasa dua berbentuk istimewa dengan tebal dinding yang sama (kod D), paip kuasa dua berbentuk istimewa dengan tebal dinding yang tidak sama (kod BD) dan paip baja tanpa bentuk istimewa dengan diameter pembolehubah (kod D) Tuba kuasa dua qb berbentuk istimewa ini digunakan secara luas dalam berbagai bahagian struktur, alat dan bahagian mekanik. Dibandingkan dengan tuba bulat, dan mempunyai resistensi pembelokan dan torsi besar, yang boleh mengurangi berat struktur dan menyelamatkan besi. Tuba kuasa dua adalah bahagian yang tidak diperlukan untuk kerja pembangunan


PortmorePipa kuasa dua galvanized dip panasPemeriksaan kualitiBengkuran kosong bengkuran adalah saat bengkuran yang terbentuk dalam satu arah diantara gulung luar dan dinding luar tabung kosong untuk bengkuran garis bengkuran. Bengkuran kosong akan memaksa garis bengkuran, kesan pemampatan akan memperpanjang garis bengkuran secara panjang, dan logam pada bengkuran akan berkumpul dan tebal yang merupakan kesan pemampatan tebal bengkuran kosong.Kekuatan tekanan: - kekuatan hasil: & Ge; Perpanjangan : & Ge; ciri-ciri mekanik paip tanpa selai: kekuatan tarik: - kekuatan hasil: ≥ Perpanjangan : & Ge; ciri-ciri mekanik paip tanpa selai: kekuatan tarik: - kekuatan hasil: ≥ Perpanjangan : & Ge; ciri-ciri mekanik paip tanpa selai: kekuatan tarik: - kekuatan hasil: ≥ elongation: & Ge; ciri-ciri mekanik paip tanpa selai: kekuatan tarik: - kekuatan hasil: ≥ Perpanjangan : & Ge; tabung kuasa dua milik seri legasi rendah. Ia adalah salah satu bahan dari paip baja tanpa senyap. Dalam bahan selai rendah, bahan ini adalah biasa. Tub kuasa dua digunakan untuk dipanggil Tub kuasa dua QB.Tarik tabung kuasa dua:Pengetahuan enciklopedik,Terdapat banyak cara untuk menyalakan, seperti arc, percikan elektrik, api, arus kuat, sinar elektron, laser, radiasi suhu tinggi, forn kimia, dll.Fasa kuat-kuat seperti partikel kuat-kuat,Portmore38 paip galvanized,Portmore35 paip kuasa dua galvanized, serat pendek dan wisker boleh ditambah ke askar untuk membentuk komposit.Analisis indeks fungsional bagi tabung kuasa dua qb - plastisiti sudut merujuk kepada kuasa deformasi plastik (deformasi kekal) tanpa menghancurkan data tabung kuasa dua qb dibawah muatan.


PortmorePipa kuasa dua galvanized dip panasPemeriksaan kualitiKeuntungan pengelilingan kosong adalah ia boleh mengelilingi panjang sisi apabila pengelilingan sebenar tidak boleh dilakukan, seperti pengelilingan sinkronik dan menyelesaikan sisi atas dan sisi tabung kuasa dua qb. Bengkok kosong juga boleh bengkok R & amp; amp; lt; .T tanpa pecahan dinding paip.harga pasaran,Tub kuasa dua yang dip panas galvanized adalah jenis tub kuasa dua yang disewelded selepas menggunakan plat besi atau tali besi untuk membentuk, dan berdasarkan tub kuasa dua ini, tub kuasa dua ditempatkan di kolam kuasa dua yang dip panas galvanized dan membentuk melalui siri reaksi kimia; Proses produksi paip kuasa dua galvanized dip panas adalah relatif mudah, tetapi efisiensi produksi sangat tinggi dan terdapat banyak spesifikasi dan varieti, tetapi jenis paip kuasa dua memerlukan sedikit peralatan dan kapital, yang lebih sesuai untuk produksi pembuat paip kuasa dua galvanized kecil.Nampaknya pemanasan awal tub kuasa dua qb boleh menghindari banyak masalah, dan akan ada jaminan yang lebih baik bahawa tub kuasa dua qb sendiri adalah masalah kualiti.Perbezaan antara paip kuasa dua dan paip baja tanpa senyap ciri utama paip baja tanpa senyap bukanlah kumpulan penywelding dan boleh menahan tekanan besar. Produk ini boleh sangat kasar seperti bahagian yang dicat atau sejuk.Portmore,Normalisasi: A. baja mutiara; b. Besi bainitik; c. Besi martensitik; d. Besi Austenitic.Warna paparan: warna tabung kuasa dua galvanized sejuk adalah hijau kuning, putih sian atau warna sedikit pada sudut tetap dengan matahari. Warna paip kuasa dua galvanized dip panas adalah putih perak pada sudut tetap dengan matahari.Untuk minyak, kerja berus minyak akan dilakukan sesuai dengan keperluan sistem peraturan, untuk memastikan berus minyak dan minyak di posisi yang betul berus dan menghindari kering.

2 Reply   |  Until 2023-03-26 02:58:46 | 187 View

Jingmen Haowei Metal Material Technology Co., Ltd. 2023-03-26 10:43:37 Support  0 | Against  0

Sudah tentu, anda mendapat apa yang anda bayar, PortmorePipa kuasa dua galvanized dip panas sangat bagus, kualitinya sangat baik, terima kasih!

peralatan mudah alih 2023-03-26 12:09:53 Support  0 | Against  0

Saya sibuk lupa, maaf, apa lagi yang boleh saya katakan~~ Ini PortmorePipa kuasa dua galvanized dip panas memang bagus, cukup bertuah.
LoginCan Publish Content