Santiago de las VegasItem inspeksi pengubah yang ditenggelamkan minyakKerosakan yang sering dihadapi

122HP117294921   ·  2022-05-23 01:19:27   ·   Mesin dan peralatan industri

Penukar tekanan yang mengatur tidak berada di tempat atau lemahPengubah terbenam minyakSantiago de las Vegas,Pasar pengubah dalaman lambatApabila minyak baru diisi oleh pengubah kuasa dan sampel minyak yang baru saja dianggap digunakan, sampel minyak hanya boleh digunakan selepas berdiri cukup.Quilpue,Santiago de las VegasTransformer pemindahan kuasa balik,Pembuat pengubah kuasaSegel kebocoran minyakKeras besi pengubah kuasa terbuat dari kerusi ferrit tergulung panas berkualiti tinggi, yang menentang kerosakan dan kerosakan, dan mempunyai pengisihan bunyi dan pengurangan bunyi.


Santiago de las VegasItem inspeksi pengubah yang ditenggelamkan minyakKerosakan yang sering dihadapiKapasiti pembawa setiap muatan berbeza. Secara umum,Santiago de las VegasTransformer in distribution room, pengubah jenis kering patut berfungsi di bawah kapasiti bernilai, sementara pengubah minyak mempunyai kapasiti kerja muatan yang lebih baik.Pada kuasa bernilai, nisbah kuasa output kepada kuasa input pengubah dipanggil efisiensi pengubah, iaitu & ETA; Adakah efisiensi pengubah; P ialah kuasa input dan P ialah kuasa output.In order to better reduce the probability of short-circuit fault of relay protection dry-type transformer, prevention and key are & ldquo; Pencegahan dan Manipulasi & rdquo; Adalah dominan.keperluan keselamatan,Kaedah dan proses mengambil sampel minyak pengubah kuasaMatikan valv pintu (valv kupu-kupu) komputer tablet kiri dan kanan dari radiator paip panas untuk mengisolasi minyak dalam radiator paip panas dari minyak dalam tangki, untuk mengurangi tekanan kerja dan kebocoran. Selepas lokasi kebocoran ditentukan, perawatan permukaan yang sesuai akan dilakukan, kemudian bahan mentah biru Fushi akan dipilih untuk perawatan penyegelan.Pengubah kuasa juga digunakan untuk ujian, pengubah minyak, ujian kering dan pengubah kuasa ujian lain. Ia adalah stesen kuasa Peralatan ujian as as yang digunakan untuk ujian komunikasi dan pemampatan AC oleh ramai pengguna seperti biro bekalan kuasa dan institusi kajian saintifik digunakan untuk berbagai produk elektrik menurut spesifikasi Biro pengawasan kualiti Komponen elektrik Ujian kekuatan pemampatan insulasi dibawah semasa yang diperlukan akan dilakukan untuk bahan mentah insulasi.


Santiago de las VegasItem inspeksi pengubah yang ditenggelamkan minyakKerosakan yang sering dihadapiBunyi pengubah jenis kering berasal dariPengurusan jujur,Solusi bunyi pengubah jenis keringKadar penukar adalah: n = P / pxo%, iaitu, apabila kehilangan tembaga penukar sama dengan kehilangan besi kadar adalah sangat besar. Oleh itu, muatan penukar ialah: = P / PK. Pertimbangkan secara penuh kehilangan kuasa aktif disebabkan oleh kuasa reaktif dalam perisian sistem semasa operasi penukar. Pelarasan muatan ialah: ia boleh dilihat dari pengiraan formula muatan bahawa kadar besar penukar tidak berlaku apabila muatan penuh, Secara umum, ia adalah kira-kira %, tetapi apabila memilih kapasitas pengubah,Santiago de las VegasBerapa banyak pengubah kotak 200 KVA, kita perlu memilih pengubah yang berkesan mengikut keadaan muatan dan muatan, untuk membuat pengubah dalam keadaan pembangunan ekonomi dan mencapai tujuan penyimpanan kuasa.Kawalan salib-seksyen bagi pemalam input dan kuasa output pengubah mesti sesuai dengan persediaan saiz semasa mereka; Ia sepatutnya dilengkapi mengikut intensiti semasa -A / Min.Santiago de las Vegas,Untuk menjalankan percubaan minyak pengubah kuasa lebih baik perlu sampel minyak pengubah kuasa. Kerja pengumpulan patut dilakukan pada hari matahari kering. Kanting yang biasa digunakan dan kaedah pengumpulan sampel semasa pengumpulan mempunyai kerosakan segera sama ada kualiti spesifik minyak boleh benar-benar disebut. Sampel minyak untuk ujian tekanan AC tidak boleh kurang dari .kg, dan sampel minyak untuk ujian mudah tidak boleh kurang dari kg.Kebocoran minyak dari pot porcelain dan ukuran aras minyak kaca laminatAkhir ekor kepala angin tegangan tinggi dan tekan tengah dibuat dari sisip tembaga dan bahagian terbenam, dengan kekuatan dan ketat yang baik, yang menyebabkan penyesuaian data dan mempunyai gaya yang unik dan bersih.

2 Reply   |  Until 2022-05-23 01:19:27 | 221 View

pengumpul habuk 2022-05-23 10:05:01 Support  0 | Against  0

saya betul-betul minta maaf.

Hiasan dan Pengubahsuaian Kediaman 2022-05-23 08:46:28 Support  0 | Against  0

Barangnya memang bagus, tetapi Santiago de las VegasItem inspeksi pengubah yang ditenggelamkan minyak harganya agak mahal, tetapi masih berbaloi. Ini kali pertama saya datang membeli, terima kasih kepada panduan membeli-belah anda.
LoginCan Publish Content