Chalco de Diaz CovarrubiasPengubah kuasa tambang Ks11Ketepatan tinggi

122HP117294921   ·  2022-09-07 03:04:02   ·   Mesin dan peralatan industri

(III) pengubah jenis kering KVA dan dibawah boleh dipasang pada tiang. Jarak antara hujung bawahnya dan permukaan jalan tidak boleh kurang dari m; Jarak antara bahagian listrik dan permukaan jalan tidak boleh kurang dari m.Apabila menggunakan sampel minyak pengubah kuasa dalam operasi, perlu menambah minyak dari valv gerbang minyak di bahagian bawah tangki minyak atau valv gerbang sampel untuk melepaskan sekitar kg cairan sampah yang disimpan di bawah untuk membersihkan masukan minyak, dan kemudian mengambil sampel minyak.Chalco de Diaz Covarrubias,Pembuat TransformerApabila kita menggunakan pengubah yang ditenggelamkan minyak, kita semua tahu bahawa ia berfungsi dengan bantuan minyak. bagaimana jika pengubah yang ditenggelamkan minyak terbakar? Apa tindakan lawan yang harus kita lakukan?San SebastianPasukan pengubah kuasaDalam medan elektrik angin ke yoke, mesti terdapat komponen patah garis kuat,Chalco de Diaz CovarrubiasPeralatan pengubah terbenam minyak, sehingga muatan flash meluncur dan pembuangan boleh berlaku pada arus yang lebih rendah. Untuk menyelesaikan kesukaran ini dengan lebih baik, penampilan bahagian yang mengisolasi diantara angin dan tong besi sepatutnya sama dengan pesawat melintang tengah angin ke pengisihan tong besi sebanyak yang mungkin, untuk mengurangi komponen medan elektrik yang melintasi dengan bahagian yang mengisolasi.Penukar jenis kering


Chalco de Diaz CovarrubiasPengubah kuasa tambang Ks11Ketepatan tinggiKaedah dan proses mengambil sampel minyak pengubah kuasaIsolasi antara lembaran besi silikon rosak, menghasilkan pemanasan dan mencair inti besi;Masalah umum pengubah tapak pengubah kuasareform,Chalco de Diaz CovarrubiasPengubah distribusi minyak tenggelam 10kV,Dalam keseluruhan proses penghantaran tenaga elektromagnetik dalam sistem bekalan kuasa, ia pasti akan menyebabkan kehilangan tenaga dan kuasa output. Apabila mengangkut kuasa output yang sama, kehilangan tenaga adalah secara bertentangan dengan tenaga, dan kehilangan tenaga output adalah bertentangan dengan meter kuasa dua tenaga. Pengubah digunakan untuk meningkatkan tenaga dan mengurangkan kerosakan penutup.Apabila menggunakan sampel minyak pengubah kuasa dalam operasi, perlu menambah minyak dari valv gerbang minyak di bahagian bawah tangki minyak atau valv gerbang sampel untuk melepaskan sekitar kg cairan sampah yang disimpan di bawah untuk membersihkan masukan minyak, dan kemudian mengambil sampel minyak.Operasi dan pengurusan penyelamatan pengubah tenggelam minyak


Chalco de Diaz CovarrubiasPengubah kuasa tambang Ks11Ketepatan tinggiMasalah umum pengubah tapak pengubah kuasaJabatan jualan,Pengubah kuasa milik peralatan elektrik yang relatif kekal, dan kita tidak boleh mengabaikannya dalam aplikasi sehari-hari. masalah umum konduktor pengubah kuasa pembetulan pengubah kuasa dan penyunting kuasa pengubah kuasa adalah dianalisis di bawah:Apa penyebab kegagalan inti pengubah kuasa?Container pengumpulan adalah botol kaca tanpa warna dengan plug kaca tanah mulut luas dengan volum .kg atau kg. - botol akan dikumpulkan pada masa untuk analisis dan eksperimen. Label akan diletak semasa pengumpulan. Perhatikan nama, sumber, tarikh pengumpulan, orang pengumpulan, kondisi cuaca dan bahan-bahan lain sampel minyak.Chalco de Diaz Covarrubias,Ia biasanya dibuat kerana pemasangan yang tidak masuk akal atau penyegelan yang tidak berkesan. Material komposit polimer boleh ikat bahan logam, porselin, kaca laminat dan bahan-bahan lain dengan baik, apabila penukar yang ditenggelamkan minyak gagal, sisi bawah penukar akan dibuka dan sebahagian yang sesuai akan diletakkan. Apabila penukar yang ditenggelamkan minyak terbakar, minyak tidak boleh dilepaskan untuk menghindari kejadian penukar yang ditenggelamkan minyak. At the same time, use detection equipment to put out the fire immediately. Untuk tidak mengembangkan bahaya, antara kola elektromagnetik dan paip keluar kumpulan, dan antara kola elektromagnetik dan pengubah tapak.

2 Reply   |  Until 2022-09-07 03:04:02 | 93 View

rongfeng stone co., ltd. 2022-09-07 10:50:01 Support  0 | Against  0

Saya baru menerimanya pagi ini dan saya sangat menyukainya. Lain kali saya datang, boleh kenalkan kawan untuk beli Chalco de Diaz CovarrubiasPengubah kuasa tambang Ks11 bagi diskaun?

perkhidmatan cuci kereta 2022-09-07 11:24:56 Support  0 | Against  0

Terima kasih dengan setia, izinkan saya membeli impian Chalco de Diaz CovarrubiasPengubah kuasa tambang Ks11, terima kasih banyak!
LoginCan Publish Content