Corpus ChristiPompa sumur yang dalamLangkah untuk mengurangi pembebasan tenaga

466HP159575805   ·  2022-08-06 06:53:58   ·   Mesin dan peralatan industri

  When the water level reaches, the frequency of the frequency converter drops, and the slurry pump operates at a low speed. Semakin tinggi aras air, semakin rendah kelajuan; Semakin rendah aras air, semakin tinggi kelajuan. Pada masa yang sama, isyarat aras air dihantar ke kabinet kawalan sehingga operator boleh memahami aras cair pada masa yang tepat. Melalui kawalan ini, sirkulasi di kolam air kurus pada dasarnya tidak berubah  Apa penyebab muatan pompa.Corpus Christi,Mengeluarkan impeller pompa lumpur, kita hanya perlu memperbaiki selang pompa dan putar impeller terbalik untuk membuang impeller dengan mudah. For large pumps with impeller removal ring, we need to remove the impeller removal ring first, and then rotate the impeller.  FirsVelingara,  Jika air panas dalam [UNK] direkomendasikan, pam air panas mesti digunakan, jika tidak motor tidak akan dibakar kerana suhu tengah terlalu tinggi.technology, submersible slurry pump appears in response to market demand. Ia khususnya sesuai untuk kedalaman di mana pompa lumpur menegak tidak boleh berfungsi. Bahagian bawah air pompa lumpur menegak biasanya tidak lebih dari m, kedalaman reka maksimum syarikat kita s pompa lumpur di bawah air boleh mencapai m, tetapi kedalaman di bawah air itu bukan kedalaman operasi terbaik semacam pompa ini, jadi ia akan membawa ke ketidakbertanggungjawabCavitation of the pump is caused by water evaporation of the pump. Penyebab utama pembakaran air berkaitan dengan suhu dan tekanan. Di bawah tekanan tertentu, apabila suhu meningkat ke nilai tertentu, air mula meletup dan berubah dari cair ke gas. Sebaliknya,Corpus ChristiPompa lumpur tenggelam garis sampah, pada suhu tertentu, tekanan menurun ke


Corpus ChristiPompa sumur yang dalamLangkah untuk mengurangi pembebasan tenaga  Lanjutkan hidup perkhidmatan. Sebenarnya, pompa lumpur selam yang banyak digunakan dalam banyak kehidupan,Corpus ChristiPompa paipel, dan terdapat segel air komponen yang sangat penting dalam pompa, yang boleh memisahkan tubuh pompa dari motor, jadi ia terutama bermain peran dalam menggunakanpam rry dalam bidang industri dan keadaan kerja berbeza, kami telah terus melakukan kajian, pembangunan dan peningkatan sehingga kita mempunyai siri yang berbeza, setiap siri mempunyai berbagai spesifikasi dan model, dan siri yang berbeza produk mempunyai prestasi dan s yang berbeza. Mari s belajar mengenainya di bawahtitik ting boleh dilihat bila memasang pompa slurry.Kualiti tertinggi,Menakutkan kacang dengan kunci. sebagai  lepaskan lapisan luaran kabel untuk mengekspos wayar tembaga selama hingga mm secara perlahan-lahan mencurahkan guma di dekat inti wayar, mencurahkannya ke lapisan oksid pada inti wayar, membungkus lapisan pengasingan dan lapisan penutup, dan keringkannya secara alami.  Perkenalan di atas adalah tentang penyebab is is muatan berlebihan pompa. When we find these conditions when using the pump,Corpus ChristiPompa sumur dalam kecil, we can check whether these reasons are the above. Ini juga peringatan bahawa kita perlu menjaga pompa semasa penggunaan biasa. latent


Corpus ChristiPompa sumur yang dalamLangkah untuk mengurangi pembebasan tenaga  Seterusnya, segel air, kunci cincin dan bahagian lain perlu dipasang.Rakmandasi halaman rumah,  Seharusnya /-/ antara. Apabila pakej dipakai, th  dimensi sambungan diperlukan  Saat ini, segel mekanik memegang bahagian yang meningkat di pasar pompa segel.Corpus Christi,  Dust and oil stains on the motor reduce the heat dissipation capacity of the equipment and cause the equipment temperature to rise.pengendalian.  Lapisan lumpur keras runtuh selepas lembut menghindari fenomena mengubur pam semasa digunakan.

5 Reply   |  Until 2022-08-06 06:53:58 | 62 View

Jualan produk perkakasan 2022-08-06 08:50:54 Support  0 | Against  0

Baru bayar, bila Corpus ChristiPompa sumur yang dalam sampai bos.

Gas ekzos 2022-08-06 07:20:49 Support  0 | Against  0

Jadi berikan pujian! Baru terima barang, sangat bagus, Corpus ChristiPompa sumur yang dalam berbaloi! ! Datang pada masa hadapan!

Peralatan elektrik voltan tinggi dan rendah 2022-08-06 08:12:43 Support  0 | Against  0

Corpus ChristiPompa sumur yang dalamBerapa harganya dan bagaimana saya boleh menjualnya?

Pewarna mesra alam 2022-08-06 07:22:19 Support  0 | Against  0

Pembungkusan Corpus ChristiPompa sumur yang dalam kelihatan sangat baik, pembungkusan sangat berhati-hati, saya percaya barangan mesti sangat baik, terima kasih! Nilai yang baik, ya, datang lagi lain kali.

terma sekatan 2022-08-06 07:17:19 Support  0 | Against  0

Corpus ChristiPompa sumur yang dalam Kualiti sangat baik, transfer sudah diterima, bos bermasalah, terima kasih banyak!
LoginCan Publish Content