SherbrookePemasangan dan penyelamatan penyimpanan sejukProses bentuk berbeza

632HP195506591   ·  2022-05-20 00:46:23   ·   tenaga

Tinggi gudang, mengufuk dan menegak gudang mesti direka mengikut pendinginan, peralatan pendinginan, pengangkutan dan keadaan penumpang. Pemilihan papan pengisihan sangat penting untuk penyimpanan sejuk Guangdong. Pada masa ini, kebanyakan penyimpanan sejuk menggunakan papan pengisihan poliuretan. Apa ciri- ciri dan keuntungan papan pengisihan poliuretan?Jenis penyimpanan sejuk yang akan dibina dalam jenis penyimpanan sejuk patut ditentukan mengikut jenis barang yang mengelilingi. Contohnya, penyimpanan sejuk yang hanya mengelilingi sayuran hanya boleh membina penyimpanan sejuk yang menyimpan segar, sementara penyimpanan sejuk dengan pendinginan + pendinginan akan dibina jika terdapat banyak jenis barang yang mengelilingi dan perbezaan besar dalam suhu penyimpanan. Adapun saiz penyimpanan sejuk, ia patut ditentukan mengikut jenis,SherbrookeBuat pemasangan penyimpanan sejuk, kuantiti, frekuensi, siklus, sama ada hendak menggunakan stacking rak dan sebagainya. Contohnya untuk buah-buahan dan sayuran yang dikemaskan dalam kartun, dan saiz pembangunan penyimpanan sejuk boleh diharapkan dalam kombinasi dengan kadar kapasitas penyimpanan sekitar .-..Sherbrooke kapasitas penyimpanan -kg per meter kubik boleh ditujukan,Jika aliran relatif berubah sedikit terdapat sedikit perbezaan dalam konsumsi kuasa di antara beberapa mod peraturan, iaitu, mod peraturan mempunyai sedikit kesan pada kesan penyimpanan tenaga, atau bahkan tidak menyimpan tenaga, dan kurva peraturan kelajuan pembolehubah dekat dengan kurva ideal. Oleh itu, mod peraturan kelajuan pembolehubah adalah lebih baik,SherbrookeKost pemasangan beku kecil, terutama skema penyimpanan tenaga peraturan kelajuan motor frekuensi pembolehubah dicadangkan, tetapi peranti pertukaran frekuensi perlu ditambah. Ia dicadangkan untuk mencuba secara aktif peraturan kelajuan frekuensi pembolehubah kapasitas kecil dan tengah. Oleh kerana kapasitas tinggi dan peranti peraturan kelajuan pembolehubah tenaga tinggi, ia patut digabung dengan situasi khusus dan perbandingan yang meliputi. Secara umum, semakin mendalam peraturan, semakin signifikaLampu di gudang tidak menyala. Sila semak sama ada suis gagal dan sama ada lampu rosak. Matikan bekalan kuasa semasa memasang lampshade, dan perhatikan lampu yang tidak bergerak air.Farola,Semasa produksi di workshop produksi, berat unit papan gudang Pu tidak boleh kurang daripada berat unit yang diperlukan oleh projek tidak kurang dari & plusmn; kg/m.Ada dua jenis pendinginan dalam kumpulan penyimpanan sejuk: pendinginan segera dan pendinginan sederhana.Semasa penggunaan penyimpanan sejuk, perhatian akan diberikan kepada kerosakan dan goresan tubuh penyimpanan untuk mengelakkan tekanan dan kerosakan plat penyimpanan, yang akan mengurangkan prestasi pengisihan panas setempat tubuh penyimpanan.


SherbrookePemasangan dan penyelamatan penyimpanan sejukProses bentuk berbezaPolystyrene foam: polystyrene foam adalah jenis baru bahan pengisihan panas sintetik. Ia milik plastik dengan densiti rendah, berat ringan, kesan pengisihan panas kuat dan resistensi suhu rendah yang baik. Namun, disebabkan pengurangan sejuk, ia tidak terlalu selesa untuk pemasangan.Tetingkap keseimbangan akan disediakan untuk penyimpanan atmosfer terkawal.Ciri-ciri fizik papan pengisihan poliuretan adalah relatif baik, yang boleh memenuhi keperluan yang berbeza. Papan pengisihan poliuretan juga ketat dalam pemilihan bahan. Ia merupakan perusahaan penghasilan produk khas yang mengintegrasikan R & D, dan perkhidmatan. Ia telah lama dipilih dalam pemasangan penyimpanan sejuk, pemasangan penyimpanan sejuk, pembinaan penyimpanan sejuk, penyimpanan sejuk buah dan penyimpanan sejuk perubatan. Ia meningkatkan prestasi keseluruhan papan pengisihan poliuretan dan membolehkan papan pengisihan poliuretan bekerja untuk masa yang lama, Papan pengisihan poliuretan telah juga menjadi salah satu bahan dinding luar utama.harga pasaran,Untuk paip pemadam air (mencair) dalam bilik sejuk dengan suhu yang berbeza, peralatan valv exhaust mesti ditetapkan sebelum menyambung paip pemadam air (mencair).Selain itu, poliuretan tidak menghasilkan gas yang berbahaya pada suhu tinggi.Kita mesti sering gunakan papan pengisihan dalam hidup kita, ia cuma struktur peti sejuk, tapi peti sejuk, seperti di rumah, masih ada persekitaran yang digunakan. Dalam pasar atau pengangkutan laut, persekitaran papan pengasingan penyimpanan sejuk tidak begitu optimis. Pemasangan penyimpanan sejuk profesional, pembinaan penyimpanan sejuk, penyimpanan sejuk buah, jaminan kualiti penyimpanan sejuk perubatan. Selama aktiviti keutamaan, pelanggan baru dan lama diterima untuk berkonsultasi. Perbezaan persekitaran di dalam dan diluar papan penyisaran penyimpanan sejuk adalah sangat besar, kerana sejumlah item perlu disesuaikan, jadi suhu dalam penyimpanan sejuk adalah ketat. Dalam kes-kes tersebut, Mari kita faham bahawa tekanan paru air di luar gudang plat penyimpanan sejuk bawah lebih tinggi daripada dalam gudang, dan penetrasi sampul dilakukan dari luar ke dalam sepanjang tahun. Gas R dalam poliuretan diganti oleh air dan air paru untuk poliuretan basah. Dengan masa, kelembapan menjadi semakin serius, dan bahkan kondensasi paru air berlaku, yang menyebabkan kondensasi panas rendah dan kekurangan resistensi panas. Untuk menghindari dan lambat kelembapan poliuretan dan memperpanjang kehidupan perkhidmatan lapisan pengasingan, ia berkesan untuk menutup sisi panas lapisan pengasingan, iaitu untuk membentuk lapisan penghalang paru.


SherbrookePemasangan dan penyelamatan penyimpanan sejukProses bentuk berbezaKestabilan dimensi bagi bulu bahan pengisihan panas poliuretan: bahan bulu poliuretan penyimpanan sejuk akan berubah dalam saiz (biasanya berkurang) apabila ia berubah dengan tajam pada suhu atau pada suhu rendah untuk masa yang panjang. Perubahan saiz sering dicerminkan dalam pecahan atau jatuh, yang akan mempengaruhi penggunaan biasa penyimpanan sejuk. In addition to the regular performance test of simulation, more attention is paid to the selection of high-quality materials: the combination of special energy polyether makes the foam network structure and greatly improves the low-temperature resistance of the foam; Pada masa ini, polieter yang biasanya digunakan dalam bahan semburah mengandungi bilangan besar komponen fungsional, dan bilangan besar struktur linear terbentuk selepas reaksi susah untuk stabil pada suhu rendah; Penggunaan ejen penyesuaian tenaga juga meningkatkan kesetabilan dimensi foam; Polieter terpilih mengadopsi katalis dalam tahap produksi, dan reaksi selesai, sehingga polieter menjaga kadar reaksi tinggi (iaitu, ia boleh bereaksi sepenuhnya dengan bahan hitam); Untuk mencapai tiada deformasi di permukaan bulu beberapa penghasil menambah komponen yang boleh terbuka ke bahan bulu, yang mengurangkan kadar penutup sel bulu dan mencapai kesan untuk menstabilkan saiz, tetapi ini mengorbankan prestasi pengisihan panas bulu bahan pengisihan panas penyimpanan sejuk poliuretan.harga pasaran,SherbrookePembuat pemasangan penyimpanan sejuk besar,Kerana lembaran poliuretan mempunyai prestasi pengisihan panas yang baik, ia boleh mengurangi tebal sampul bangunan dan meningkatkan kawasan penggunaan di dalam bawah keperluan pengisihan panas yang sama.Ketepatan mesin yang mahal dan tinggi bagi bahagian badan; Bunyi tinggi semasa operasi pemampat; Pemampat skrin hanya boleh digunakan dalam julat tekanan tengah dan rendah, terdapat banyak peralatan bantuan unit.Semasa penggunaan penyimpanan sejuk, perhatian akan diberikan kepada kerosakan dan goresan tubuh penyimpanan untuk mengelakkan tekanan dan kerosakan plat penyimpanan, yang akan mengurangkan prestasi pengisihan panas setempat tubuh penyimpanan.Sherbrooke, dan tindakan perlindungan yang sesuai akan diambil untuk peralatan yang dipasang.Teknologi bulu poliuretan dengan kestabilan kuat membuatnya mempunyai prestasi ikatan yang lebih baik. Kombinasi kuat bulu poliuretan yang ketat dan lapisan pembawa adalah premis asas untuk memastikan kestabilan lapisan izolasi luaran. Ianya, dalam keadaan suhu setempat dan kelembapan yang tidak baik, ia boleh mengandungi berbagai muatan dalaman dan luaran bergabung seperti tenaga angin, berat badan diri dan kolasi normal, dan lapisan izolasi masih tidak berpisah dan jatuh dari lapisan pembawa dan tetap stabil dalam keadaan.Tindakan penapisan akan disediakan untuk bilik villa dan lapisan atas atas permukaan jalan bangunan penyimpanan sejuk.

5 Reply   |  Until 2022-05-20 00:46:23 | 222 View

Syarikat Industri Pintu Longyun 2022-05-20 08:15:17 Support  0 | Against  0

Barangnya memang bagus, tetapi SherbrookePemasangan dan penyelamatan penyimpanan sejuk harganya agak mahal, tetapi masih berbaloi. Ini kali pertama saya datang membeli, terima kasih kepada panduan membeli-belah anda.

Jualan produk perkakasan 2022-05-20 08:44:16 Support  0 | Against  0

Kedai ini sangat bagus, dengan kualiti yang baik dan harga yang rendah, pemiliknya sangat pemurah, dan perkhidmatan pelanggan juga sangat sabar. Saya tidak faham ini SherbrookePemasangan dan penyelamatan penyimpanan sejuk. Mereka menerangkan kepada saya dengan sabar. Ia benar-benar hati nurani industri.Saya ingin mengesyorkan kedai ini kepada rakan-rakan saya dan biarkan mereka semua datang ke kedai ini untuk membeli pakaian!

rocky 2022-05-20 08:59:46 Support  0 | Against  0

Saya telah membeli-belah dalam talian SherbrookePemasangan dan penyelamatan penyimpanan sejuk selama bertahun-tahun, ini adalah kali pertama saya mengambil serius perkara ini. Saya sangat berpuas hati dengan kualiti dan mutu produk.

pembungkusan kargo 2022-05-20 08:17:07 Support  0 | Against  0

Raya tak lama lagi, boleh SherbrookePemasangan dan penyelamatan penyimpanan sejuk dapat diskaun?

dana 2022-05-20 09:37:56 Support  0 | Against  0

Anda SherbrookePemasangan dan penyelamatan penyimpanan sejuk bagus, adakah senang untuk membuat pesanan?
LoginCan Publish Content