AyutuxtepequeBerapa banyak pengubah kotak 500KVABagaimana untuk menonjol hari ini

122HP117294921   ·  2022-06-21 01:25:34   ·   Mesin dan peralatan industri

Bahagian khusus pengubah jenis kering adalah inti gantung pengubah jenis kering. inti gantung pengubah jenis kering adalah komponen penting. Bagaimana untuk menjalankan inti gantung?Bahan-bahan mentah Fushi biru boleh digunakan untuk ikatan, sehingga kebocoran minyak keseluruhan konektor boleh dikawal dengan kuasa besar; Jika operasi sebenar adalah selesa, shell logam juga boleh diikat pada masa yang sama untuk mencapai tujuan rawatan bocor.Ayutuxtepeque,Sistem automatik penggemar sentrifugal: ukur isyarat data suhu mengikut pengukur suhu PT pengukur suhu bagi bahagian terbenam pada bahagian panas pembangingan tekanan bawah. Muatan pengubah berkembang dan suhu operasi meningkat. Apabila suhu pembangisan mencapai [UNK], perisian sistem automatik memulakan penggemar sentrifugal untuk pendinginan; Apabila suhu pembuluhan adalah sebanyak [UNK], perisian sistem akan automatik matikan penggemar sentrifugal.Kebocoran minyak di posisi penywelding elektrikNyiregyhaza,Penukar tap pengubah kuasa juga akan mempunyai pengisihan yang kuat. Penukar tapak beban kV secara umum disisolasi dari tanah oleh kilang paip kertas yang dihasilkan.Disebabkan lubang pasir dan retak. For crack leakage,AyutuxtepequePeraturan pagar pengubah kuasa, jelas meletakkan ke hadapan tabung ujian kaca, putar dan lepaskan minyak dalam tabung untuk membersihkan tabung sampel, melakukan ia dua kali, dan kemudian lukis sampel minyak.


AyutuxtepequeBerapa banyak pengubah kotak 500KVABagaimana untuk menonjol hari iniBunyi pengubah jenis kering milik bunyi frekuensi rendah. Di kawasan kecil, kemudian menyebabkan bunyi getaran gas, yang kemudian tersebar ke telinga pengguna. Walaupun jumlah bunyi tidak terlalu besar, ruang penyebaran dan kesan negatif sangat besar.Kaedah pemeriksaan visual ialah staf menggunakan mata manusia untuk mengamati perubahan kelihatan bahagian-bahagian kelihatan peralatan operasi untuk mencari keadaan yang tidak normal peralatan, seperti perubahan warna,AyutuxtepequeSuhu dan suhu meningkat yang dibenarkan bagi pengubah yang ditenggelamkan minyak, deformasi, ofset, retak,AyutuxtepequeMulti voltage output transformer, melepaskan, asap api, tanda kesilapan sirkuit pendek putus sambungan tali, gantung benda kotor, etching dan turbidity, yang boleh diperiksa mengikut kaedah pemeriksaan visual. Oleh itu, pemeriksaan visual adalah salah satu kaedah biasa pemeriksaan peralatan.Pengambilan sampel diluar akan dilakukan dalam hari matahari atau cuaca kering dengan kelembapan lingkungan rendah. Semasa pengambilan sampel, perlu mencegah dengan teguh penyerangan tanah seperti hujan salji, angin dan pasir.biaya produksi,Core pengubah enjin kuasa kVA Bahagian plastik dipilih di tengah-tengah kalung dan koil elektromagnetik untuk menjaga koil elektromagnetik dalam keadaan kalung yang stabil untuk mengurangi bunyi.Kapasiti dan tekanan kerja berbeza. Pengubah jenis kering biasanya sesuai untuk peralatan distribusi. Kapasiti biasanya di bawah kVA dan tekanan kerja di bawah KV yang juga memastikan tekanan nominal kV; Oil immersed transformers are generally suitable for distribution equipment.Pasukan pengubah kuasa


AyutuxtepequeBerapa banyak pengubah kotak 500KVABagaimana untuk menonjol hari iniDalam penukar jenis kering perlindungan relay, pemutusan titik ralat berkaitan satu sama lain. Dalam satu perkataan, jika ada masalah pada titik tertentu, ia akan mempengaruhi seluruh litar kuasaKesimpulan ujian,Bagaimana untuk mengurangi kegagalan pengubah jenis kering?Analisis penyimpanan kuasa pengubahCore pengubah enjin kuasa kVA Bahagian plastik dipilih di tengah-tengah kalung dan koil elektromagnetik untuk menjaga koil elektromagnetik dalam keadaan kalung yang stabil untuk mengurangi bunyi.Ayutuxtepeque,Penukar kuasa dirancang mengikut skema perlindungan suhu. Bahagian-bahagian yang terlibat dalam lapisan bahan dari kola elektromagnetik tekanan tinggi (rendah) yang menumpahkan dengan beton integral disediakan dengan saluran ventilasi panjang, yang boleh dilengkapi dengan mesin dan peralatan yang sejuk udara (pemanah sentrifugal sejuk). Selepas memilih mesin dan peralatan yang sejuk udara, kapasitas output boleh meningkat dengan %.Dengan pembangunan cepat masyarakat dan trend pembangunan terus menerus komputer, pengiraan data dalam seluruh proses gelombang pengubah tenggelam minyak telah lama mempunyai keputusan. Hanya pemilihan efektif model dan kaedah entiti pengiraan diperlukan, keputusan pengiraan keputusan boleh memenuhi keperluan desain arkitektur, dan kaedah data saintifik dan masuk akal dipilih, Tidak hanya boleh distribusi semasa pengubah yang ditempatkan minyak ditakrif dengan jelas dalam tahap pembangunan, tetapi juga pembangunan dan struktur lain pengubah yang ditempatkan minyak boleh secara efektif diatur dan disebarkan dalam skop tertentu, yang sangat memudahkan skema desain pengubah yang ditempatkan minyak dan memastikan kestabilan operasi.Cora gantung pengubah jenis kering adalah bahagian penting

5 Reply   |  Until 2022-06-21 01:25:34 | 121 View

Syarikat Reka Bentuk Pencahayaan Sanshi 2022-06-21 10:01:49 Support  0 | Against  0

Ia masih mampu untuk membeli barangan dalam talian, AyutuxtepequeBerapa banyak pengubah kotak 500KVA Saya telah menandatangani dua hari lewat, tetapi perkara itu benar-benar baik, dan bosnya baik. Kelajuan pengangkutan juga sangat pantas.

hiasan kereta 2022-06-21 10:30:21 Support  0 | Against  0

Penjual yang baik, terima kasih. Rakan sekerja saya sangat menyukai AyutuxtepequeBerapa banyak pengubah kotak 500KVA. Datang lagi lain kali!

almari pakaian 2022-06-21 10:25:39 Support  0 | Against  0

Kelajuan penghantaran adalah sangat pantas, berikan syarikat anda thums up

perabot berek 2022-06-21 10:08:19 Support  0 | Against  0

AyutuxtepequeBerapa banyak pengubah kotak 500KVA Penghantaran sangat cepat, terlalu cekap, produk telah diterima, memberi anda komen yang baik.

Menyediakan perkhidmatan penerimaan persidangan 2022-06-21 08:52:07 Support  0 | Against  0

Hebat AyutuxtepequeBerapa banyak pengubah kotak 500KVA, perkhidmatan yang sangat baik, terima kasih.
LoginCan Publish Content