Santa Rosa de Lima10kV transformer oil immersedAnalisis langkah-langkah pengeluaran tertentu

122HP117294921   ·  2022-06-14 03:09:03   ·   Mesin dan peralatan industri

Terdapat juga banyak masalah yang perlu diperhatikan dalam tindakan preventif dan proses penindasan pengubah jenis kering. Apa kesan dan fungsi kunci penindasan pengubah jenis kering dan tindakan preventif yang sepadan? Mari kita menguasai dan berkonsultasi secara terperinci dengan penyunting kecil dari pembuat pengubah jenis kering.Kawalan salib-seksyen bagi pemalam input dan kuasa output pengubah mesti sesuai dengan persediaan saiz semasa mereka; Ia sepatutnya dilengkapi mengikut intensiti semasa -A / Min.Santa Rosa de LimaSeharusnya dikatakan selepas perkembangan tahun-tahun ini, dan tingkat kualiti tidak berbeza dari tingkat barang luar negeri& rdquo; Orang yang bertanggungjawab atas Persekutuan Perubahan Persekutuan Peralatan Rumah China mengatakan.kV dan di atas & plusmn; Tiada muatan tenaga nominal; Sebahagian dari pemutus sirkuit bagi tukar kuasa tap dipasang dalam silinder kertas yang mengisolasi resin fenolik, dan silinder kertas yang mengisolasi dipasang pada bingkai kayu. Operasi rocker sebenarnya tersambung dengan pemutus sirkuit dinamik bagi tukar kuasa tap mengikut rod mengisolasi kayu. Switch kuasa pada muatan tap matikan diasingkan dari tanah oleh silinder kertas yang mengisolasi pada switch kuasa sendiri dan had mengisolasi.Tonga,Pengubah kuasa adalah pengubah fasilitas sokongan idealisasi untuk kabinet tengah dan kabinet tegangan tinggi pada tahap ini, dan boleh dilengkapi dengan kasing perlindungan keselamatan menurut gred yang berbeza yang tahan air. Terapkan kepada bangunan-tingkat berbilang Bisnes lapangan terbang. Binaan terowong Perusahaan kimia Tanaman dan lokasi persekitaran alam yang unik atau kunci lain.Untuk kebocoran yang telah berlaku,Santa Rosa de LimaPenukar Sampah, cari titik kebocoran dahulu, yang tidak boleh diabaikan. Untuk kedudukan dengan kebocoran serius, sekop atau tembakan tajam boleh dipilih. Titik kebocoran boleh dipilih dengan alat khas untuk bahan logam. Selepas memanipulasi kebocoran, permukaan rawatan akan dibersihkan dan bersih. Bahan komposit polimer kebanyakan dipilih untuk konsolidasi kering. Selepas konsolidasi kering, tujuan rawatan jangka panjang kebocoran boleh dicapai.Bunyi, menyebabkan penghalang sirkuit pendek. Jika tidak dikendalikan dengan betul, ia akan menyebabkan kerosakan besar.


Santa Rosa de Lima10kV transformer oil immersedAnalisis langkah-langkah pengeluaran tertentuPenyebar bunyi pengubah jenis keringMengukur dengan tepat kebelakangan setiap fasa angin dan melakukan pengukuran. Jika ada perbezaan besar, ia adalah kesalahan umum angin. Kemudian melakukan pemeriksaan penampilan inti besi, dan kemudian mengukur dengan tepat penentang izolasi antara cip dengan kaedah tekanan AC dan galvanometer. Jika kerosakan tidak besar, cat bahagian yang rosak.Sebelum tiada kesan muatan ditutup, tempoh posisi perlindungan overcurrent akan ditetapkan ke sifar dan sirkuit isyarat data relay kenderaan uap akan disambung secara sementara dengan sirkuit tarik-masuk.jumlah kos,Analisis kesalahan biasa pengubah tenggelam minyak:Sebelum dan selepas mengambil sampel,Santa Rosa de LimaBerapa banyak pengubah kotak, bersihkan periferi port sampel dengan kain bersih atau tanpa rambut.Dari penampilan, jenis pakej berbeza. inti pengubah dan koil elektromagnetik boleh dilihat segera untuk pengubah jenis kering,Santa Rosa de LimaPenukar jenis kering 2500kVA, dan hanya shell boleh dilihat untuk pengubah yang ditenggelamkan minyak;


Santa Rosa de Lima10kV transformer oil immersedAnalisis langkah-langkah pengeluaran tertentuSelepas ujian, sambungkan hubungan isyarat data relay kereta dengan litar penggera, hubungan tarik-masuk dengan litar pembukaan, dan laraskan nilai perlindungan yang berlebihan.Professional adalah raja,Apa peranan penting pengubah kuasaPenukar jenis kering yang digunakan untuk penukaran tenaga kilang kuasa berbeza dari penukar minyak. Ia diharamkan untuk memimpin jalan di sisi tenaga bawah untuk mencegah lapisan izolasi penukar jenis kering daripada penetrat disebabkan terlalu tenaga disebabkan terlalu tenaga di sisi grid kuasa atau strok kilat pada garis.Kaedah dan proses mengambil sampel minyak pengubah kuasaSanta Rosa de Lima,Bunyi pengubah jenis kering adalah kebanyakan bunyi getaran dalam operasi. Bunyi getaran ini disebabkan oleh kedudukan berbilang, termasuk getaran koil elektromagnetik induksi magnetik. Semua memperhatikan penyelesaian getaran apabila melakukan kawalan suara.Dry type transformer factoryDipersediakan dengan pengawal suhu, pemanas platin (pt) ditempatkan di samping lubang terbenam di atas kola solenoid tenaga rendah untuk menguji ketinggalan suhu angin pengubah, menghentikan pemanas sentrifugal sejuk, tetapkan penggera masalah umum, penggera tepat suhu dan kesan ketinggalan tepat suhu, untuk menguji prestasi keselamatan operasi pengubah.

3 Reply   |  Until 2022-06-14 03:09:03 | 217 View

Pemasangan dan perkhidmatan selepas jualan 2022-06-14 12:05:38 Support  0 | Against  0

Penjual yang baik, walaupun orang baru, banyak Santa Rosa de Lima10kV transformer oil immersed tidak faham. Nasib baik, penjual mempunyai bimbingan pesakit di hujung komputer yang lain, dan saya mempunyai rasa pencapaian, dan akhirnya mengetahui masalahnya yang saya tidak faham.^- ^Ketahui lebih lanjut pada masa hadapan!

Pendawaian bersepadu komputer 2022-06-14 10:32:30 Support  0 | Against  0

Saya sibuk lupa, maaf, apa lagi yang boleh saya katakan~~ Ini Santa Rosa de Lima10kV transformer oil immersed memang bagus, cukup bertuah.

Jualan paip keluli kelas kedua 2022-06-14 11:23:28 Support  0 | Against  0

Membeli sesuatu dalam talian adalah mengenai integriti, dan anda melakukannya! Terima kasih Santa Rosa de Lima10kV transformer oil immersed Like one Penghantaran yang cepat, sikap yang sangat baik, sangat berpuas hati! sangat bagus!
LoginCan Publish Content